Tilbakemeldinger fra klienter

"Min erfaring med bruk av Multivib er at jeg får bedre ledd, bedre energi og bedre psyke. Jeg vil så absolutt anbefale denne behandlingen til andre.”

B.S G.


”Jeg har nå brukt Multivib i en periode, og merker det godt på muskulatur og ledd. Det er mye bedre å stå opp om morgenen”

S.S


”Jeg har fått mye bedre energi etter at jeg har begynt med disse behandlingene, og det hjelper også mot smertene i kroppen”

R.H


”Jeg har merket en god bedring i hele kroppen etter at jeg begynte med Multivib. Jeg har fått mer energi, og jeg fungerer mye bedre i hverdagen. Smertene er betydelig mindre, migrenen under menstruasjonen er redusert. Jeg hadde en pause i behandlingene i ca 1 måned og merket stor forskjell. Smertene forsvant igjen da jeg begynte på min andre runde med Multivib”

M.N


”Hei Anne Jorunn! Jeg må fortelle deg noe før det koker bort i ”hverdagen!”. Takk for behandlingen i går! Jeg har hatt enormt med energi i dag, og kjent at det har vibrert i hele kroppen,(slik jeg snakka om)Har fått unna en hel masse. Altså hatt en fantastisk dag J ”

Mvh Monicha.


”Dette har vært en god smertebehandlig for meg. Det har gjort godt både for rygg og nakkesmertene, og jeg har fått mer energi. Hodepinen har forsvunnet. Jeg har tidligere hatt stivhet i kroppen, som etter behandlingene er blitt borte, og kroppen mykere. ”Renselen” i bena er forsvunnet. Jeg vil anbefale denne behandlingen til alle.”

A.N.


”Jeg har ikke hostet på 20 minutter mens jeg har ligget her på benken. Det er første gang på mange år! ”

”Nå har jeg gått hos deg mange ganger, og er faktisk blitt helt frisk av lungeplagene mine og hosten som plaget meg sånn! Tusen takk!”

Lungepasient.


”Etter første gangen tenkte jeg at dett blir nok bare med de to prøvetimene. Men så skjedde det noe andre gang. Jeg kjente energien i kinnene, kroppen boblet og jeg bestemte meg for å ta en runde på 10 ganger. Jeg merket energien stige, og dagene ble lettere å takle.(Fikk faktisk lyst til å jogge i stedet for å gå, men venter litt med den!)

Nå etter den 10. gangen er jeg nesten redd for å slutte, hadde et litt lengre opphold der jeg merket ting forverret seg, så jeg kjøpte kort nr 2 på nye 10 ganger. Hverdagen er lettere, smertene er der(fibromyalgi), men med den energien jeg har fått er de mye lettere å komme igjennom.

Tusen takk til den som fant opp denne behandlingen, og den som utøver den! Tusen takk, Anne Jorunn!

Mvh. Monicha.


”Se, nå kan jeg vifte med tærne igjen! Dette er helt utrolig! Jeg MÅ ha en time til før jeg reiser!”

Pasient fra Fredrikstad.


”Eldre mann fra Nord Norge som var hardt rammet av Parkinson fikk igjen stemmen sin allerede etter første behandling. Deretter ble han rettere i kroppen. Han reiste hjem etter 14 dagers opphold på FysiAkos som et annet menneske. Både han og kona var veldig fornøyd.”

Reiseleder.


”Du er helt utrolig til å finne akkurat de ømme punktene med de hendene dine!”

A.A


Nå har jeg vært her 3 ganger, og dette er mye bedre. Jeg er merkbar bedre, og jeg puster mye lettere nå.”

Astmapasient.

 

Norsk Ukeblad nr. 15/2016

Norsk Ukeblad nr. 15/2016

En artikkel om Multivib vibrasjonsbehandling